Policy.

Min hjemmeside skal bare inneholde linker til seriøse sider på internett og jeg gjør hva jeg kan for å forsikre meg om at de er det. Også innholdet i de sidene som jeg selv er ansvarlig for skal være riktig og seriøst.

Alle linker blir kontrollert med jevne mellomrom, men dessverre er det slik at noen adresser selges og innholdet kan derfor bli noe helt annet enn når jeg la ut linken. Sider med vold, sex eller annet som strider mot norsk lov skal ikke forekomme, men som nevnt så kan dette være utenfor min kontroll.

Hvis du oppdager noe som strider mot min policy vil jeg være takknemlig om du gir meg beskjed.

* * *

Det hender også at enkelte sider bare forsvinner fra nettet uten at det er mulig å spore de opp på nytt. Noen av disse endrer adresse mens andre legges ned av forskjellige årsaker. 

Hvis du oppdager linker som ikke virker eller der innholdet ikke lenger er i samsvar med hva det var når jeg la den ut, noe som har skjedd flere ganger, så vil jeg være takknemlig om du gir meg beskjed.

* * *

Hvis en administrator av en hjemmeside ønsker at jeg skal endre, slette linken eller benevnelsen til sin side så vil jeg etterkomme dette så snart jeg får beskjed.

 

Hilsen

Tor A. Jacobsen